Ediţiile Trecute

Prima ediţie a Zilelor Enrique Pichon Riviere

Sulina 2014

Vă invităm să vizionaţi câteva imagini de la prima ediţie a Zilelor Enrique Pichon Riviere, care a avut loc la Sulina. Programul a fost unul foarte bogat, iar participanţii s-au bucurat de o varietate de informaţii şi de o împărtăşire a experienţelor de lucru din diverse domenii.

Psihanalistul Pierre Benghozi, preşedintele secţiei de Cuplu şi Familie din cadrul EFPP (Federaţia Europeană de Psihoterapie Psihanalitică) i-a acompaniat pe participanţi şi a prezentat o modalitate inedită de a înţelege şi trata situaţiile de dependenţă şi adicţie din perspectiva teoriei conţinătorului familial.

A doua ediţie a Zilelor Enrique Pichon Riviere

Răşinari 2015

Vă invităm să vizionați câteva imagini de la cea de-a doua ediția a Zilelor Enrique Pichon Riviere, care a avut loc la Rășinari. Într-o atmosferă propice reflecțiilor despre Trecut, aproape de Păltiniș, participanții au discutat teme foarte interesante, au schimbat experiențe cu privire la modul de gândire al unor concepte, au împărtășit experiențe clinice și au dialogat pe marginea filmului vizionat împreună. Alături de noi a fost, ca și la prima ediție, psihanalistul Pierre Benghozi care a vorbit despre cum se produce transmiterea în psihanaliză.

Vrei să participi la ediţia a IV-a Zilelor Enrique Pichon Riviere?